Algemene voorwaarden

Bestellingen
Bestellingen anders dan telefonisch of mondeling gedaan, zijn pas definitief na acceptatie en orderbevestiging door Joost Donders – Barbecue en Catering

Wij leveren buffetten vanaf 10 personen tenzij anders vermeld. Alle prijzen zijn per persoon of per stuk.

Bezorging
– van de bestelde producten vindt, tenzij anders is overeengekomen, plaats op de opgegeven locatie van bestelling en op het in de orderbevestiging of anderszins overeengekomen tijdstip
– is iedere dag gratis, met uitzondering van de feestdagen
– van belegde broodjes, diverse hapje is gratis bij een minimale afname van 25 stuks en binnen een straal van 5 km rondom Kaatsheuvel. Daarbuiten rekenen wij € 0,50 per gereden kilometer (heen en terug).
– van buffetten is gratis. Voor de afwas van onze warme en koude buffetten brengen wij € 35,00 in rekening.

Vermeerderen of verminderen van het aantal personen
U kunt tot 3 dagen voor levering het aantal personen verminderen met maximaal 20% van het aantal wat eerder met u is afgesproken. Voorbeeld: indien u voor 50 personen heeft besteld, kunnen het er nooit minder dan 40 worden.

U kunt tot de dag voor levering het aantal personen vermeerderen of gerechten bijbestellen. Joost Donders – Barbecue en Catering kan daaraan voldoen mits u dit voor 15:00 uur meldt en als het afgesproken menu kan worden bijgemaakt; in het andere geval draagt Joost Donders – Barbecue en Catering zorg voor een alternatieve aanvulling. Standaard leveren wij een bord, mes en vork per persoon. Tegen een meerprijs van € 0,25 p/p kunt u extra borden en bestek krijgen.

Betaling
Betaling kan alleen contant bij aflevering, mits u anders met ons bent overeengekomen.

Aansprakelijkheid materialen
Indien u materialen bij ons leent/huurt bent u, gedurende de tijd dat deze materialen bij u aanwezig zijn, daarvoor verantwoordelijk. Bij breuk of vermissing brengen wij de vervangingswaarde in rekening.

Algemeen
Op alle brochures en de prijzen op de website zijn prijswijzigingen voorbehouden en is ‘indien voorradig’ van toepassing. Zet- en typefouten voorbehouden.

Een reactie plaatsen

19 + vijftien =

Bestellingen graag telefonisch door te geven als het korter is dan 4 dagen, dus niet online!