Barbecue Tilburg

Bij vele barbecue gelegenheden in Tilburg, Udenhout, Oisterwijk, Dongen, ’s Gravenmoer en Kaatsheuvel zal men zich afvragen waar dat lekkere vlees en die uitstekende bbq toch vandaan komen. Eigenlijk is er dan maar één antwoord mogelijk: Joost Donders. Als barbecue en catering specialist van Tilburg en omgeving verzorgen we bij Joost Donders voor u en uw gezelschap graag een complete culinaire gelegenheid.

Het verhaal van Joost Donders barbecue en catering service voor Tilburg en omgeving is eigenlijk het best te beluisteren uit de monden van de vele vaste klanten in de regio: bedrijven, verenigingen, families, sportclubs, en gelegenheidsgezelschappen. Ze weten allemaal wat ze in huis halen en daarom blijven ze onze service trouw. We koesteren die trouwe klantenkring, wat niet betekent dat we onbekende, nieuwe of eenmalige klanten minder waarderen en verzorgen. Iedere klant is koning en de koning te rijk met een buffet of barbecue van Joost Donders.

Wij presenteren ons bedrijf met volle overtuiging omdat we heel precies weten wat we leveren. We werken namelijk met ambachtelijke producten uit eigen keuken en eigen slagerij en daarnaast leveren we alle deugdelijke benodigdheden.

Bekijk voor uw barbecue in Tilburg en omgeving gerust ons assortiment op de website of neem contact op om uw wensen kenbaar te maken.
Bekijk menu's

Een reactie plaatsen

17 + veertien =

Bestellingen graag telefonisch door te geven als het korter is dan 4 dagen, dus niet online!