Barbecue Waalwijk

Bij vele barbecue gelegenheden in Waalwijk, Veen, Wijk en Aalburg, Waspik, Made en Andel zal men zich afvragen waar dat lekkere vlees en die uitstekende bbq toch vandaan komen. En dan is er maar één antwoord mogelijk: Joost Donders. Als barbecue en catering specialist in Waalwijk verzorgen we bij Joost Donders voor u en uw gezelschap graag een complete culinaire gelegenheid.

Het verhaal van Joost Donders barbecue en catering service Waalwijk is eigenlijk het best te beluisteren uit de monden van de vele vaste klanten in de regio: verenigingen, bedrijven, families, sportclubs, en gelegenheidsgezelschappen. Allen weten ze wat ze in huis halen en daarom blijven ze onze service trouw. We koesteren deze trouwe klantenkring, wat niet betekent dat we nieuwe, onbekende of eenmalige klanten minder waarderen en verzorgen. Iedere klant is koning en de koning te rijk met een barbecue of buffet van Joost Donders.

Wij presenteren onze producten en diensten met volle overtuiging omdat we precies weten wat we leveren. We werken namelijk met ambachtelijke producten uit eigen slagerij en keuken en daarnaast leveren we degelijke benodigdheden.

Bekijk voor uw barbecue in Waalwijk en omgeving gerust de mogelijkheden op de website of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Bekijk menu's

Een reactie plaatsen

12 − twee =

Bestellingen graag telefonisch door te geven als het korter is dan 4 dagen, dus niet online!