Bbq Berkel-Enschot

Een bbq in Berkel-Enschot is pas een feest als Joost Donders is geweest. Als buffet en bbq specialist weet Joost Donders als geen ander uw festiviteit of andere gelegenheid te verrijken met een complete catering. Menig sportclub, vereniging, familie, bedrijf, en gelegenheidsgezelschap ging u voor en genoot van onze catering

Joost Donders verzorgt uw complete bbq in Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk, Haaren en omgeving voor een schappelijke prijs. Traditie, ambachtelijkheid en Brabantse gemoedelijkheid zijn de belangrijkste kenmerken van het bedrijf en de producten die er uit voortkomen. Daarbij kunnen we bouwen op de sterke basis van het slagersdiploma van Joost Donders en zijn jarenlange ervaring in het slagersvak. Vanaf begin af aan stond dit vak in het teken van het cateren van bijzondere gelegenheden.

Ondertussen werken we met ambachtelijke en zelf bedachte vleesmarinades en sauzen uit eigen keuken. Verder bieden we complete buffetten en alle benodigdheden om het eten te presenteren en klaar te maken. Daarbij leveren we als vanzelfsprekend oerdegelijke barbecues die makkelijk te bedienen en schoon te maken zijn.

U bent van harte welkom om de precieze mogelijkheden voor uw bbq in Berkel-Enschot en omgeving verder online te bekijken of om contact op te nemen via de contactgegevens.
Bekijk menu's

Een reactie plaatsen

een × 1 =

Bestellingen graag telefonisch door te geven als het korter is dan 4 dagen, dus niet online!