Bbq Tilburg

Voor een bbq in Tilburg bent u bij Joost Donders aan het juiste adres. Als buffet en bbq specialist weet Joost Donders als geen ander uw feest of andere gelegenheid aan te kleden met een complete catering. Menig vereniging, familie, bedrijf, sportclub, en gelegenheidsgezelschap ging u voor en genoot van onze service op locatie.

Joost Donders verzorgt uw complete bbq in Tilburg, Udenhout, Oisterwijk, Dongen, ’s Gravenmoer, Kaatsheuvel en omgeving voor een schappelijke prijs. Traditie, ambachtelijkheid en Brabantse gemoedelijkheid zijn de belangrijkste kenmerken van ons werk. Daarbij kunnen we bouwen op de fundering van het slagersdiploma van Joost Donders en zijn geruime ervaring in het slagersvak. Vanaf begin af aan stond dit vak in het teken van het cateren van bijzondere gelegenheden. Ondertussen werken we met ambachtelijke en zelf bedachte vleesmarinades en sauzen uit eigen keuken. Verder bieden we complete buffetten en alle benodigdheden om de lekkernijen te presenteren en klaar te maken. Daarbij werken we met oerdegelijke barbecues die makkelijk te bedienen en schoon te maken zijn.

U bent van harte welkom om voor uw bbq in Tilburg en omgeving de precieze mogelijkheden verder online te bekijken of om contact op te nemen via de contactgegevens.
Bekijk menu's

Een reactie plaatsen

negen − 7 =

Bestellingen graag telefonisch door te geven als het korter is dan 4 dagen, dus niet online!