Bbq Waalwijk

Voor een bbq in Waalwijk bent u bij Joost Donders aan het juiste adres. Als bbq en buffet specialist weet Joost Donders als geen ander uw gelegenheid aan te kleden met een complete catering. Menig familie, bedrijf, vereniging, sportclub, en gelegenheidsgezelschap ging u voor en genoot van onze service.

Joost Donders verzorgt uw complete bbq in Waalwijk, Veen, Wijk en Aalburg, Waspik, Made, Andel en omgeving voor een schappelijke prijs. Ambachtelijkheid, traditie en Brabantse gemoedelijkheid kenmerken ons werk. Daarbij kunnen we bouwen op de sterke fundering van het slagersdiploma van Joost Donders en zijn tientallen jaren ervaring in dit vak. Vanaf begin af aan stond dit vak in het teken van het cateren van mensen. Ondertussen werken we met ambachtelijke en zelf bedachte vleesmarinades en sauzen en daarmee staat de basis van een goede barbecue. Daar omheen bieden we complete buffetten en alle benodigdheden om al dat lekkers te presenteren en roosteren. De ervaring brengt bijvoorbeeld met zich mee dat we werken met oerdegelijke barbecues die makkelijk te bedienen en schoon te maken zijn.

U bent van harte welkom om op onze website voor uw bbq in Waalwijk en omgeving de precieze mogelijkheden te bekijken of om contact op te nemen via de contactgegevens.
Bekijk menu's

Een reactie plaatsen

4 × twee =

Bestellingen graag telefonisch door te geven als het korter is dan 4 dagen, dus niet online!