Catering Berkel-Enschot

Wie A zegt moet ook B zeggen, en wie catering in Berkel-Enschot zegt die zal waarschijnlijk Joost Donders zeggen. Met onze Joost Donders catering service voor Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk, Haaren en omgeving hebben we door de jaren heen naam gemaakt. Dat klinkt natuurlijk heel gemakkelijk, maar wij nemen het op als uitdaging om die gevestigde naam voor elke volgende klus weer waar te maken.

De catering voor Berkel-Enschot en omgeving bestaat als sinds de jaren `90, en we gaan er graag nog lange onbepaalde tijd mee door. Juist daarom blijven we goede culinaire producten en een gemoedelijk Brabantse dienstverlening bieden. In de beginjaren leverden we vaak nog een simpel warm of koud buffet aan huis bij particulieren. Ondanks de kwaliteit van toen zouden we tegenwoordig stukken minder gewaardeerd worden met zo’n buffet. Eetcultuur ontwikkelt zich en mensen worden tegenwoordig op culinair gebied steeds meer verwend dan vroeger. Wij zijn daarom met onze tijd meegegaan door bij particulieren, bedrijven en verenigingen op locatie een hedendaags ambachtelijk assortiment te leveren met onder andere tapas, wokgerechten, zelf ontwikkelde kruidenmarinades voor het vlees, sauzen en huisgemaakte kruidenboter.

U mag uw catering in Berkel-Enschot en omgeving direct online bestellen, of maak uw vragen of wensen kenbaar via de contactgegevens.

Een reactie plaatsen

twee + zeven =

Bestellingen graag telefonisch door te geven als het korter is dan 4 dagen, dus niet online!