Catering Tilburg

Wie A zegt moet ook B zeggen, en wie catering in Tilburg zegt die zal waarschijnlijk Joost Donders zeggen. Met onze Joost Donders catering service voor Tilburg, Udenhout, Oisterwijk, Dongen, ’s Gravenmoer, Kaatsheuvel en omgeving hebben we door de jaren heen naam gemaakt. Dat klinkt natuurlijk mooi en bijna makkelijk, maar wij nemen dat op als uitdaging om die gevestigde naam elke nieuwe werkdag weer waar te maken.

De catering voor Tilburg en omgeving bestaat als sinds de jaren `90, en we gaan er graag nog enkele decennia mee door. Juist daarom blijven we gaan voor kwalitatief hoogwaardige culinaire producten en een gemoedelijk Brabantse dienstverlening. In de beginjaren leverden we vaak nog een simpel koud of warm buffet bij particulieren thuis. Ondanks de kwaliteit van toen zouden we tegenwoordig stukken minder gewaardeerd worden met zo’n buffet. Eetcultuur ontwikkelt zich en mensen worden tegenwoordig op culinair gebied steeds meer verwend dan vroeger. Wij zijn daarom met onze tijd meegegaan door te zorgen voor een hedendaags ambachtelijk assortiment met onder andere tapas, wokgerechten, zelf ontwikkelde kruidenmarinades voor het vlees, sauzen en huisgemaakte kruidenboter.

U kunt uw catering in Tilburg en omgeving direct online bestellen, of maak gerust uw wensen of vragen kenbaar via de contactgegevens.

Een reactie plaatsen

vier × vijf =

Bestellingen graag telefonisch door te geven als het korter is dan 4 dagen, dus niet online!