Catering Waalwijk

Wie A zegt moet ook B zeggen, en wie catering in Waalwijk zegt die zal waarschijnlijk Joost Donders zeggen. Met onze catering service voor Waalwijk, Veen, Wijk en Aalburg, Waspik, Made, Andel en omgeving hebben we door de jaren heen naam gemaakt. Dat klinkt natuurlijk mooi en bijna makkelijk, maar wij nemen dat bij Joost Donders op als uitdaging om die gevestigde naam elke dag weer waar te maken.

Onze catering voor Waalwijk en omgeving bestaat als sinds de jaren `90, en daar plakken we graag nog enkele decennia aan vast. Juist daarom blijven we streven naar optimale culinaire producten en een gemoedelijk Brabantse dienstverlening. In de beginjaren ging het nog vaak om een simpel koud of warm buffet dat bij particulieren thuis werd geleverd. Ondanks de kwaliteit van toen zouden we tegenwoordig niet meer gewaardeerd worden met zo’n buffet. De smaken veranderen en de mensen worden nu op culinair gebied steeds meer verwend dan vroeger. Wij zijn daarom met onze tijd meegegaan door te zorgen voor een hedendaags ambachtelijk assortiment met onder andere tapas, wokgerechten, zelf ontwikkelde kruidenmarinades voor het vlees, sauzen en huisgemaakte kruidenboter.

U kunt uw catering in Waalwijk en omgeving direct bestellen of maak gerust uw wensen of vragen kenbaar via de contactgegevens.

Een reactie plaatsen

zeventien + negen =

Bestellingen graag telefonisch door te geven als het korter is dan 4 dagen, dus niet online!