Koud buffet Berkel-Enschot

U dacht aan een koud buffet voor uw gelegenheid in Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk, Haaren en omgeving? Dan denkt Joost Donders als cateringspecialist van midden Brabant graag met u mee.

Uw koud buffet in Berkel-Enschot en omgeving is bij ons in ervaren en gepassioneerde handen.

Joost Donders gaf ooit zijn naam en tegenwoordig geeft hij nog altijd zijn leven aan het cateringbedrijf. Samen met een ervaren team verzorgt hij elke dag weer de culinaire ambachtsproducten die families, verenigingen, bedrijven en andere gezelschappen van hem gewend zijn. Donders is slager van beroep en dat betekent dat de vleesafdeling van zijn buffetten een uitblinker is. De andere hapjes, gerechten en bijgerechten zijn overigens geen bijzaak, want ook die worden met smaak, aandacht en liefde klaar gemaakt. Zo bieden we u een compleet buffet inclusief ondersteunende materialen en benodigdheden voor een schappelijke prijs.

Wij spreken graag de details van de levering met u af en garanderen dat uw koud buffet in bijvoorbeeld Berkel-Enschot op tijd klaar staat. In samenspraak met klanten kunnen we natuurlijk ook een op maat gemaakt buffet leveren.

U kunt ons met vragen of wensen bereiken via de contactgegevens op de website, en daar mag u eventueel ook direct uw complete buffet in Berkel-Enschot bestellen.
Bekijk buffetten

Een reactie plaatsen

16 − acht =

Bestellingen graag telefonisch door te geven als het korter is dan 4 dagen, dus niet online!