Koud buffet Tilburg

U dacht aan een koud buffet voor uw gelegenheid in Tilburg, Udenhout, Oisterwijk, Dongen, ’s Gravenmoer, Kaatsheuvel en omgeving? Dan denkt Joost Donders als dé cateringspecialist van Brabant graag met u mee.

Uw koud buffet in Tilburg en omgeving is bij ons in goede en gepassioneerde handen.

Joost Donders gaf en geeft nog altijd zijn leven en zijn naam aan het cateringbedrijf. Samen met een ervaren team verzorgt hij elke dag weer de culinaire verwennerij die verenigingen, bedrijven, families en andere gezelschappen van hem gewend zijn. Donders is slager van beroep en dat betekent dat de vleesafdeling van zijn buffetten een specialiteit op zich is. De overige hapjes, gerechten en sauzen zijn trouwens absoluut geen bijzaak, want ook die worden met smaak, aandacht en liefde klaar gemaakt.

Zo bieden we u met een aanvulling van ondersteunende materialen en benodigdheden een compleet buffet voor een schappelijke prijs.

Wij spreken graag de details van de levering met u af en zorgen dat uw koud buffet in bijvoorbeeld Tilburg op tijd klaar staat. In samenspraak met klanten kunnen we ook altijd een op maat gemaakt buffet verzorgen.

U kunt ons met wensen of vragen bereiken via de contactgegevens op de website, en daar mag u desgewenst ook meteen uw koud buffet bestellen.
Bekijk buffetten

Een reactie plaatsen

drie + twintig =

Bestellingen graag telefonisch door te geven als het korter is dan 4 dagen, dus niet online!