Koud buffet Waalwijk

U dacht aan een koud buffet voor uw gelegenheid in Waalwijk, Veen, Wijk en Aalburg, Waspik, Made, Andel en omgeving? Dan denkt Joost Donders als cateringspecialist van de Brabantse regio graag met u mee. Uw koud buffet in Waalwijk en omgeving is bij ons in goede en ervaren handen.

Joost Donders gaf en geeft nog altijd zijn naam en zijn leven aan het cateringbedrijf. Samen met een goed team verzorgt hij dag in dag uit de culinaire verwennerij die bedrijven, verenigingen, families en andere gezelschappen van hem gewend zijn. Donders is slager van beroep en dat maakt de vleesafdeling van zijn buffetten tot specialiteit. De overige gerechten en hapjes zijn trouwens absoluut geen bijzaak, want ook die worden met smaak, liefde en precisie klaar gemaakt. Zo staat er in combinatie met ondersteunende materialen en benodigdheden een compleet buffet voor een schappelijke prijs.

Wij spreken graag een levertijd met u af en zorgen dat uw koud buffet in bijvoorbeeld Waalwijk op tijd klaar kan staan. In goed overleg met klanten kunnen we ook altijd voor een op maat gemaakt buffet zorgen.

U kunt ons met vragen of wensen bereiken via de contactgegevens op de website, en daar kunt u desgewenst ook direct uw koud buffet bestellen.
Bekijk buffetten

Een reactie plaatsen

twee × 5 =

Bestellingen graag telefonisch door te geven als het korter is dan 4 dagen, dus niet online!