Over ons

Van kleine cateraar tot de bekendste barbecue- en buffetspecialist van de regio. Zo kun je de groei van Joost Donders het beste omschrijven in een korte regel. Samen met zijn vrouw Jannie begon hij in Kaatsheuvel eind jaren ’90 met een simpel koud en warm buffet voor particulieren. De gediplomeerde slager had echter meer in zijn mars. Joost wilde geen voorverpakt vlees aanbieden, dus begon hij een eigen slagerij. Dagelijks is hij daar aan het werk.

Ook de standaard smaken bevielen hem niet. Hij wilde zich onderscheiden. Met zijn ervaring als slager ontwikkelde hij zijn eigen marinades en kruidenmengsels. Bij het proeven van het vlees lik je daarom het liefst je vingers er bij af. Wat kun je bij Donders krijgen? Complete buffetten, warm en koud, wokschotels en tapas-menu’s in verschillende groottes. Maar waar deze ‘donders goede’ cateraar in uitblinkt? Het aanbod van zijn ambachtelijk bereide barbecue- en vleesgerechten. Bovendien levert Joost stokbroden mee, aangevuld met door Jannie gemaakte verse kruidenboter en sausjes uit hun eigen keuken. Niets uit flesjes, maar uit eigen bakjes dus. Naast het brede aanbod aan producten, levert Joost barbecues, wokpannen en grills.

Particuliere gebruikers, maar ook verenigingen en bedrijven behoren al jaren tot zijn vaste klantenkring. Joost Donders levert, haalt op en maakt indien gewenst zelf de spullen schoon. Zo heeft u vooral tijd om te genieten van het eten en het gezellig samenzijn. Donders kijkt naar de seizoenen. Daar waar de barbecues overuren draaien in de zomer, zijn de stamppotbuffetten in de winter een veel gevraagd Donders goed product. Ambacht, traditie en Brabantse gemoedelijkheid. Op deze site treft u een overzicht aan van onze producten met de daarbij behorende prijzen.

Mogelijkheden zijn altijd bespreekbaar. Maak daarom uw wensen aan ons kenbaar via het contactformulier of door even te bellen naar 0416-276447. Op een typisch Brabantse wijze leggen Joost en Jannie u het feestelijk aanbod voor.

Joost Donder
Jannie Donders, Erwin Koeman en Joost Donders

Een reactie plaatsen

15 + negentien =

Bestellingen graag telefonisch door te geven als het korter is dan 4 dagen, dus niet online!