Stamppotbuffet Waalwijk

Als de winter in aantocht is, dan wordt het buiten guur en koud. De meeste mensen houden niet zo van dit herfst- of winterweer. Gelukkig zijn er ook voordelen verbonden aan de winter. Wat te denken van de traditionele stamppotten die weer op tafel komen? Stamppot is een klassieker in de Nederlandse keuken. Er zijn veel verschillende stamppotten en nog veel meer verschillende recepten. Of u nu houdt van boerenkoolstamppot of van de klassieke hutspot: de mogelijkheden zijn ongekend!

Als u voor een wat grotere groep stamppot wilt maken, dan kost het behoorlijk wat tijd en moeite. Bovendien is het maken van een lekkere stamppot zo gemakkelijk nog niet. U kunt dan ook kiezen voor een stamppotbuffet. Wilt u een stamppotbuffet in Waalwijk, Veen, Wijk en Aalburg, Waspik, Made en Andel laten verzorgen, kies dan voor cateringbedrijf Joost Donders!

Verschillende stamppotten
Een stamppotbuffet in Waalwijk of omstreken, wat moet u zich daar bij voorstellen? Joost Donders is een erkende cateraar, die buffetten op locatie verzorgt. Als u kiest voor een stamppotbuffet, dan krijgt u een compleet buffet met drie verschillende stamppotten. De basis van het buffet zijn boerenkoolstamppot, zuurkoolstamppot en wortelstamppot (hutspot): de echte klassiekers dus! De kwaliteit van de gerechten is uitstekend, en daarnaast kunt u rekenen op heerlijke bijgerechten, zoals krokante speklapjes, verse worst en ambachelijke gehaktballen!

Naar uw wens
Een stamppotbuffet in Waalwijk laten bezorgen, dat is snel en gemakkelijk geregeld via Joost Donders. U kunt natuurlijk kiezen voor één van de beschikbare menu’s, maar als u specifieke wensen heeft, dan kunt u dat natuurlijk altijd aangeven. In overleg wordt dan het stamppotbuffet naar uw wens samengesteld.

Wilt u meer informatie over het stamppotbuffet Waalwijk? Neem dan contact met ons op of ga direct naar onze stamppot buffetten.

Een reactie plaatsen

5 × een =

Bestellingen graag telefonisch door te geven als het korter is dan 4 dagen, dus niet online!