Warm buffet Berkel-Enschot

U dacht aan het verzorgen van een warm buffet voor uw aangelegenheid in Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk, Haaren en omgeving? Dan denkt Joost Donders als beroepscateraar graag met u mee. Uw warm buffet in Berkel-Enschot en omgeving is in ervaren en gepassioneerde handen bij dé cateringspecialist van de regio.

Joost Donders is de naamgever van het bedrijf en hij werkt nog altijd dag in dag uit in de zaak. Samen met een ervaren team verzorgt hij steeds weer de ambachtelijke buffetten die bedrijven, verenigingen, en particulieren van hem verwachten. Donders is van oudsher slager en dat maakt de vleesafdeling van zijn buffetten elke keer weer tot een uitblinker. Daarmee zijn de andere gerechten, hapjes en bijgerechten absoluut geen bijzaak, want ook die bereiden we met aandacht, smaak en liefde. Zo bieden we klanten een volledig verzorgd buffet, inclusief benodigdheden en ondersteunende materialen.

Wij bespreken met u graag de details van de levering en verzekeren dat uw warm buffet in bijvoorbeeld Berkel-Enschot op tijd klaar kan staan. In goed overleg met klanten leveren we buffetten volgens alle specifieke wensen.

Klanten mogen met vragen of wensen bij ons aankloppen via de contactgegevens die op de website staan, en verder kunt u eventueel ook direct uw complete buffet online bestellen.
Bekijk buffetten

Een reactie plaatsen

veertien + 7 =

Bestellingen graag telefonisch door te geven als het korter is dan 4 dagen, dus niet online!