Warm buffet Tilburg

U dacht aan het verzorgen van een warm buffet voor uw aangelegenheid in Tilburg, Udenhout, Oisterwijk, Dongen, ’s Gravenmoer, Kaatsheuvel en omgeving? Dan denkt beroepscateraar Joost Donders graag met u mee. Uw warm buffet in Tilburg en omgeving is in ervaren en gepassioneerde handen bij deze cateringspecialist.

Joost Donders is de naamgever van het bedrijf en hij werkt nog altijd volop mee in onder andere de keuken en slagerij. Samen met een ervaren team verzorgt hij elke dag weer de ambachtelijke buffetten die bedrijven, families, verenigingen, en andere groepen van hem gewend zijn. Donders is van oudsher slager en dat maakt de vleesafdeling van zijn buffetten altijd tot een hoogtepunt. Daarmee zijn de andere hapjes, gerechten en bijgerechten absoluut geen bijzaak, want ook die worden met aandacht, smaak, en liefde bereid. Zo bieden we u een compleet buffet, inclusief benodigdheden en ondersteunende materialen.

Wij bespreken graag de details van de levering met u en verzekeren dat uw warm buffet in bijvoorbeeld Tilburg op tijd klaar kan staan. In goed overleg met klanten leveren we op maat gemaakte buffetten.

Klanten mogen met vragen of wensen bij ons aankloppen via de contactgegevens op de website, en verder kunt u eventueel ook direct uw complete buffet online bestellen.
Bekijk buffetten

Een reactie plaatsen

vier × 1 =

Bestellingen graag telefonisch door te geven als het korter is dan 4 dagen, dus niet online!