Warm buffet Waalwijk

U dacht aan het verzorgen van een warm buffet voor uw aangelegenheid in Waalwijk, Veen, Wijk en Aalburg, Waspik, Made, Andel en omgeving? Dan denkt cateringspecialist Joost Donders graag met u mee.

Uw warm buffet in Waalwijk en omgeving is in ervaren en gepassioneerde handen bij deze beroepscateraar.

Joost Donders is de naamgever van het bedrijf en hij werkt nog altijd volop mee. Samen met een ervaren team verzorgt hij elke dag weer de ambachtelijke buffetten die families, verenigingen, bedrijven en andere gezelschappen van hem gewend zijn. Donders is van oudsher slager en dat betekent dat de vleesafdeling van zijn buffetten altijd een hoogtepunt vormt. Dat maakt de andere hapjes, gerechten en bijgerechten absoluut geen bijzaak, want ook die worden met smaak, aandacht en liefde klaar gemaakt. Zo bieden we u een compleet buffet, inclusief benodigdheden en ondersteunende materialen, en dat alles voor een schappelijke prijs.

Wij spreken graag de details van de levering met u af en verzekeren dat uw warm buffet in bijvoorbeeld Waalwijk op tijd klaar kan staan. In samenspraak met klanten leveren we een op maat gemaakt buffet.

U kunt met vragen of wensen bij ons terecht via de contactgegevens op de website, en verder kunt u eventueel ook direct uw complete buffet bestellen.
Bekijk buffetten

Een reactie plaatsen

1 × 1 =

Bestellingen graag telefonisch door te geven als het korter is dan 4 dagen, dus niet online!