Warm en koud buffet Berkel-Enschot

Wie samen met genodigden, collega’s, familie, vrienden of andere gasten wil genieten van een warm en koud buffet in Berkel-Enschot en omgeving die is bij Joost Donders aan het juiste adres. Als beroepscateraar van de regio verzorgt Joost Donders een warm en koud buffet in Berkel-Enschot, Udenhout, Oisterwijk, Haaren en omgeving. Wij leveren een totaal verzorgd buffet op het afgesproken tijdstip, en laten het smullen dan verder over aan u en uw gezelschap.

Onze cateringservice begon in de jaren `90 met een klantenkring van oude en nieuwe bekenden en zo komt het dat klanten altijd al zeggen dat hun eten van Joost Donders af komt. Een andere bedrijfsnaam is daarmee onnodig en onmogelijk. Ondertussen staat dezelfde naam voor een allround cateringbedrijf zonder dat de gemoedelijkheid is verdwenen. Verder heeft ook de ambachtelijke benadering altijd een belangrijke rol gespeeld. Met vakmanschap en gevoel voor smaak bereiden we vanuit eigen keuken en slagerij een optimaal en vers product.

We bewijzen met keuze uit bijvoorbeeld wokgerechten dat niet alleen de ‘gouwe ouwe’ dingen bewaard blijven, maar dat ook het goede nieuwe wordt omarmd.

U bent van harte welkom om direct online te bestellen of om contact op te nemen over uw warm en koud buffet in Berkel-Enschot en omgeving.
Bekijk buffetten

Een reactie plaatsen

veertien + 12 =

Bestellingen graag telefonisch door te geven als het korter is dan 4 dagen, dus niet online!