Warm en koud buffet Tilburg

Wie samen met collega’s, familie, vrienden, genodigden of andere gasten wil genieten van een warm en koud buffet in Tilburg en omgeving die is bij Joost Donders aan het juiste adres. Als beroepscateraar van Midden-Brabant verzorgt Joost Donders een warm en koud buffet in Tilburg, Udenhout, Oisterwijk, Dongen, ’s Gravenmoer, Kaatsheuvel en omgeving. Wij leveren een compleet buffet op het afgesproken tijdstip, en laten het smullen dan verder over aan u en uw gezelschap.

Onze cateringservice begon in de jaren `90 met een klantenkring van nieuwe en oude bekenden en zo komt het dat klanten altijd al zeggen dat hun eten van Joost Donders af komt. Een andere bedrijfsnaam kiezen is dus nooit aan de orde geweest. Ondertussen staat dezelfde naam voor een volwaardig cateringbedrijf en is de gemoedelijkheid gebleven. Verder heeft de ambachtelijke benadering altijd een onmisbare rol gespeeld. Met veel gevoel voor smaak en met vakmanschap wordt vanuit de eigen keuken en slagerij een optimaal en vers product bereid. We bewijzen met keuze uit bijvoorbeeld wokgerechten dat niet alleen de ‘gouwe ouwe’ methodes bewaard blijven, maar dat ook het goede nieuwe zijn plaats krijgt.

U bent van harte welkom om direct online te bestellen of om contact op te nemen voor uw warm en koud buffet in Tilburg en omgeving.
Bekijk buffetten

Een reactie plaatsen

13 − tien =

Bestellingen graag telefonisch door te geven als het korter is dan 4 dagen, dus niet online!