Warm en koud buffet Waalwijk

Wie samen met familie, vrienden, collega’s, genodigden of andere gasten wil genieten van een warm en koud buffet in Waalwijk en omgeving die is bij Joost Donders aan het juiste adres. Als buffetspecialist van Midden-Brabant verzorgt Joost Donders een warm en koud buffet in Waalwijk, Veen, Wijk en Aalburg, Waspik, Made, Andel en omgeving. Wij leveren een compleet culinair festijn op het afgesproken tijdstip op uw locatie, en laten het smullen dan verder over aan u en uw gezelschap.

Onze cateringservice begon in de jaren `90 met een gemoedelijke omgang en zo komt het dat klanten altijd al zeggen dat hun warme of koude buffet van Joost Donders af komt. Zo is het nooit aan de orde geweest om een andere bedrijfsnaam te nemen. Ondertussen staat achter dezelfde naam een volwaardig cateringbedrijf en is de gemoedelijke Brabantse service gebleven. Verder heeft de ambachtelijke benadering altijd een centrale rol gehad en gehouden. Met veel vakmanschap en smaakgevoel wordt vanuit de eigen keuken en slagerij een zo optimaal en vers mogelijk product klaargemaakt.

Geïnteresseerden zijn van harte welkom om direct online te bestellen of om contact op te nemen voor hun warm en koud buffet buffet in Waalwijk en omgeving.
Bekijk buffetten

Een reactie plaatsen

twee × 2 =

Bestellingen graag telefonisch door te geven als het korter is dan 4 dagen, dus niet online!